Nieuws

GroenLintje voor GeertLindenhols!

uitreiking GroenLintje aan GeertLindenhols

Geert Lindenhols werd maandag 27 november tot zijn grote verassing vereerd met een Groen Lintje van GroenLinks. Nadat Geert enthousiast was begonnen aan een rondleiding met uitleg voor de aanwezigen op zijn bedrijf, werd hij onderbroken door twee dames van GroenLInks, die hem in het zonnetje zetten. Fractievoorzitter Erik Verheijen speldde hem vervolgens het groene lintje op zijn sweater.
 

Lees verder

Bedankt!

bedankt

Bedankt voor het stemmen op GroenLinks!

Amendement vrijliggend fietspad Meppelerweg verworpen

Ondanks een amendement van GroenLinks heeft het College op donderdag 26 januari jl. het besluit genomen een vrijliggend fietspad langs de Meppelerweg te zullen realiseren. De kans bestaat dat hierbij twaalf eiken baan moeten maken, terwijl deze gezichtsbepalend en karakteristiek zijn voor de entree van Zuidwolde.

Lees verder

Posters Plakken!

posters plakken

Posters plakken voor de verkiezingen. Op Zaterdag 11 februari staan Arie ten Wolde en Imke Berghuis om 9.00 uur klaar bij de gemeentewerf in Zuidwolde. Er moet weer geplakt worden, deze keer voor de verkiezingen van 15 maart aanstaande. De borden en het plaksel is door de gemeente verstrekt en met vereende krachten worden er 17 posters ingesmeerd en opgeplakt. Nog een secuur werk ook, als je niet voldoende insmeert rolt de boel er zo weer vanaf! De borden worden op 17 locaties in de gemeente De Wolden geplaatst. We hangen in ieder geval op de goede plek, in de linkerbovenhoek van het tweede bord. Nu maar hopen op een goed resultaat op 15 maart. Aan ons zal het niet liggen!

GroenLintje voor Jan ten Kate

GroenLinks raadslid Erik Verheijen reikte op de raadsvergadering van 15 december een "groen lintje" uit aan wethouder Jan ten Kate vanwege zijn actieve inzet als regisseur en aanjager van de klimaat- en energieagenda van de gemeente De Wolden.

Lees verder

Lezing over vervoer, ideeën en mogelijkheden

GroenLinks De Wolden organiseerde op maandag 27 februari in Buddingehof - Ruinerwold een lezing over vervoer met als titel "Mobiliteit in de Wolden". Dhr. Jan van Selm, directeur van publiek vervoer Groningen/Drenthe heeft verteld over de ontwikkelingen in het personenvervoer en de dilemma's waar je voor staat terwijl je het zo goed mogelijk wilt regelen. Er was ruim gelegeheid om van gedachten te wisselen. We hadden goede belangstelling, van chauffeurs tot wethouders!

Pagina's