Nieuws

Campagne in Koekange

Campagne op 3 februari, samen met de PvdA. In het midden onze lijsttrekker Imke Berghuis.

Imke Berghuis nieuwe lijsttrekker

Voor de verkiezingen van de gemeenteraad van 21 maart aanstaande prijkt er een nieuw gezicht op plaats 1 van de kieslijst van GroenLinks. Het betreft Imke Berghuis (55), uit Zuidwolde en werkzaam als vrijwilliger voor juridische ondersteuning bij Vluchtelingenwerk in Hoogeveen. De afgelopen jaren was Imke actief als bestuurslid van de Wolder afdeling van GroenLinks. De plaats als lijsttrekker kwam vrij nadat Erik Verheijen, die de laatste jaren GroenLinks als eenmansfractie in de raad vertegenwoordigde, zich om gezondheidsredenen terugtrok van de eerste plek op de kieslijst.

Lees verder

Kandidatenlijst GL De Wolden

Nadat Imke Berghuis per 1 februari 2018 het lijsttrekkerschap van ons huidige raadslid Erik Verheijen heeft overgenomen, is de kieslijst van GroenLinks De Wolden aangepast. Erik ondersteunt zover mogelijk de overgang. Ook de steunfractie zal worden uitgebreid en er zijn plannen hoe we meer mensen zullen gaan betrekken bij het werk in de raad!

  Lees verder

  Programma GroenLinks De Wolden 2018

  Met enige trots presenteren wij u het programma van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 genaamd "Durf te dromen en te doen"!

  Op de foto drie van onze kandidaten op de lijst: Klaas Blanksma (2), Imke Berghuis (1) en Erik Verheijen (9)

  Lees verder

  GroenLintje voor GeertLindenhols!

  uitreiking GroenLintje aan GeertLindenhols

  Geert Lindenhols werd maandag 27 november tot zijn grote verassing vereerd met een Groen Lintje van GroenLinks. Nadat Geert enthousiast was begonnen aan een rondleiding met uitleg voor de aanwezigen op zijn bedrijf, werd hij onderbroken door twee dames van GroenLInks, die hem in het zonnetje zetten. Fractievoorzitter Erik Verheijen speldde hem vervolgens het groene lintje op zijn sweater.
   

  Lees verder